Labels

august 15, 2012

....Prietenia....ceva verosimil ?

...Hai salut!!(Sau buna seara?)..Am vrut sa aduc in discutie subiectul pentru ca se pare ca in zilele de azi nu se mai pune prea mare pret pe acest lucru(avand si o sursa de inspiratie din postarea anterioara facuta de celalalt autor).Entuziasmul in a iti face un prieten,pe care te poti baza il stie fiecare in parte.Dar cand te gandesti ca ai ajuns la momentul in care simti ca stii o persoana foarte bine,atunci vezi cum tot ce ai crezut se darama intr'o clipa.Si acu serios....lumea de astazi nu se mai bazeaza pe incredere si respect unul fata de altul,acu primeaza ce poti sa faci sau "cu ce poti sa ma ajuti".Daca ejti bun la o materie ,sau stai bine cu banutu', deja te ejti considerat unul din cei mai buni prieteni.Deja ceea ce conteaza reprezinta INTERESUL PROPRIU.Dar ..(vorba unei prietene )..."Pe buneee?!!".....
Oare vom ajunge sa intelegem ce e cuvantul prietenie?A fi prieten nu inseamna doar distractie si bogatii.Este greu in viata sa fii singur sa nu ai cu cine impartasii atat bune cat si rele.
Dar hei!! se mai gasesc si cate unu/o persoana care este atent,stie sa observe cand iti e greu.E acea persoana caruia nu ii vei gasi usa inchisa atunci cand ai nevoie de el...dar cati ca ei ???
Si apropo(ca un sfat acu )incercati sa nu mai pareti ceea ce nu sunteti,sa va laudati cu lucruri ce nu sunt reale....FITI VOI INSIVA!!!

Un comentariu:

  1. Te-am adaugat. Numele : Aethra . Daca doresti alt nume, sa ma anunti.

    Preferinta mea: Emil Calinescu . Mersi.

    Salutari.

    RăspundețiȘtergere