Labels

iulie 16, 2011

Ce-si doresc baietii? ;))







Exact , exact nu vom sti probabil niciodata , doar daca una dintre noi devine printr-o magie macar pentru o zi baiat , dupa care povesteste si celorlalte . Dar cu putina intuitie , discutii si diverse experiente cu baietii :> , putem trage cateva concluzii legate de cum se deruleaza o vara frumoasa in mintea lor. Pe alocuri multe dintre dorintele lor sunt si ale noastre , numai ca , de cele mai multe ori , ne dorim chestii diferite in momente diferite .
  • In primul rand isi doresc libertate ,adica sa fie lasati sa faca ce au chef , sa nu fie presati ori cicaliti . Daca ii acorzi un pic mai mult spatiu decat de obicei , iti va fi mult mai recunoscator decat ai crede . In fond si tu ai treaba cu fete...:P

  • Au nevoie de hobby-urile lor , momente in care tu sa nu fii omiprezenta , inclusiv sa iasa si sa se distreze fara fete.
  • Isi doresc sa castige echipa lor de fotbal , sa se bronzeze uniform , sa-I admire cineva ;)) pentru tot efortul depus la sala , indiferent daca vorbim de sala de fitness sau de cea de lectura ;))
  • Vor sa aiba suficienti bani cat sa stea toata vara departe de casa si , evident, sa se trezeasca cu agenda plina de numere de fete la finalul verii ;))
  • Au chef sa se distreze la nebunie cu prietenii cei mai buni. Una dintre dorintele pe care nu ar recunoaste-o foarte multi dintre ei e sa se indragosteasca , sa fie mangaiati , rasfatati si sa face sex La finalul verii foarte putini dintre ei vor sa fie singuri , asa ca , daca ti-ai pus in minte sa nu pleci acasa din vacanta cu mana goala , ai toate sansele ;)
  ........Acest articol e doar pentru fete …..:P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu