Labels

august 18, 2011

Fierb Balcanii inainte de duelul stelelor Estului (Steaua Romaniei si cea a Bulgariei)





Noi in sferturile campionatului mondial din 1994, ei cu balonul de aur. Am intrat alaturi de ei in Europa. Acum cine va spune „mamaliski, go home!” ? Romani fiind, speram ca bulgarii  vor fi cei eliminati.

Va aducem aminte, dragi suporteri ai echipei de fotbal Steaua Bucuresti, ca meciul tur al dublei manse cu Cska Sofia, contand pentru calificarea in grupele Europa League (Liga Europa), cu finala la Bucuresti in 2012, va avea loc la Cluj, in data de 18 august 2011.










Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, la plecarea spre Cluj pentru turul play-off-ului Ligii Europa, cu ŢSKA Sofia, că el şi staful tehnic al "roş-albaştrilor" nu vor să fie părtaşi la o primă necalificare a Stelei după opt ani în grupele competiţiilor europene.
"O necalificare ar fi o contraperformanţă nemaiîntâlnită de opt ani. Nu vrem să fim părtaşi la această contraperformanţă. Deşi am peste 70 de meciuri în cupele europene, totuşi sunt emoţii şi la acest meci", a spus Mihai Stoica.
Antrenorul ŢSKA Sofia, Milen Radukanov, a declarat miercuri, la plecarea spre Cluj-Napoca, unde va avea loc meciul cu FC Steaua din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că o înfrângere la limită nu l-ar mulţumi, informează publicaţia bulgară Novsport.
"Scopul nostru este ca echipa să joace un fotbal de calitate şi să obţină un rezultat bun la Cluj. Starea noastră de spirit este una de optimism. Am urmărit ultimele meciuri ale Stelei, deţinem toate informaţiile necesare despre adversar. Vrem să jucăm cu calm şi încredere. Ne dorim să câştigăm şi nu ne-ar satisface o înfrângere la limită", a spus Radukanov

Vesti bune pentru Steaua inaintea meciului cu TSKA

Milen Radukanov, antrenorul formatiei TSKA Sofia, a confirmat, miercuri, ca brazilianul Junior Moraes nu va evolua in meciul cu Steaua din Europa League.

"Moraes e jucatorul lui TSKA pentru urmatorii trei ani. Asteptam verdictul de la FIFA pentru a-l putea legitima, a facut deplasarea la Cluj, dar nu va juca.", a anuntat Radukanov la conferinta de presa.

Tehnicianul bulgarilor a prefatat intalnirea de joi cu Steaua Bucuresti, spunand ca Romanii au prima sansa la calificarea in grupele Ligii Europa.

"Normal ca Steaua e favorita la tragerea la sorti, stim istoricul lor, stim ca au fost campioni ai Europei si ca joaca foarte bine in Europa League.

E un avantaj ca Zicu evolueaza la noi, ne-a oferit toate informatiile de care avem nevoie. Zicu are o mare ambitie sa joace contra Stelei, chiar daca joaca in fata conationalilor sai, pentru a le demonstra ca au gresit cand nu l-au transferat.

Zicu este cel mai important transfer al lui TSKA, un fotbalist de calitate, sunt convins ca-si va demonstra calitatile pe teren. Am mai vorbit cu Andone, vorbim in fiecare luna, suntem prieteni, am mai multi amici din Romania.", a mai spus antrenorul sofiotilor.

Intalnirea Steaua - TSKA Sofia se va disputa joi la Cluj si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

2 comentarii:

  1. victorie Steauaaaaaaaaaaa......daca le-o da asha si in return ink vreo 3 ....se satura bulgarii de noi....sa se sature si Zicu....mare smecher si asta..:)) :)) n-a facut mai nic:-j

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le de-a si 5-0 :)) hai Steauaaaaaaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere