Labels

octombrie 23, 2012

O seara de ... sambata !


        Se intampla sa fie sambata dimineata. Dupa o saptamana de scoala destul de grea, ma gandesc ca in acea seara sa imi petrec timpul in cu totul alt loc decat acasa.   
             Tot navigand pe internet pe diferite site-uri de sport, dau de anunt ce informa cititorii ca va avea loc un meci amical intre doua echipe de traditie si orgoliu. Hotarasc pe loc ca trebuie sa fiu la stadion, mai ales ca intrarea era libera. Deci ce as fi avut de pierdut ? zis si facut. Desi meciul incepea pe la 7 seara, eu eram pe stadion inca de la 5 si jumatate, tocmai ca ma plictisisem maxim acasa. 7 fara un sfert, lumea se stransese la stadion, meciul statea sa inceapa. Incepe meciul, toate bune, faze de poarta in primele 5-10 minute, dupa care meciul « moare « intr-un mod inexplicabil. Dupa o prima repriza in care fotbalul a fost jucat parca de niste amatori vine pauza. Lumea pleaca care incotro, urmand sa se intoarca la inceputul celei de-a doua parti de joc. 
          Se fluiera inceputul celei de-a doua reprize. Un joc mai prost chiar decat in primele 45 minute. Incepuse sa-mi para rau de locatia aleasa. Galeria echipei gazda, profund si pe merit dezamagita, ia loc pe scaune si priveste meciul exact ca un simplu spectator. Asta se intampla prin minutul 60. jocul … nu mai are rost sa zic ca a continuat in aceeasi nota, cu exceptia unei faze, in care s-a si marcat. Dupa 20-25 minute, se ridica galeria, moment in care se aude un vuiet de mirare in tot stadionul. Spre surprinderea noastra insa, galeria incepe sa strige o lozinca ce nu o pot reproduce mot-a-mot, dar suna ceva de genul « Jucati ca p*zdele ! Jucati ca p*zdele !«. jucatorii echipei gazda, a carei galerie scanda ce scanda, s-au pus pe jucat, in timp ce la tribuna la care ma aflam, lumea radea in hohote de scandarile galeriei, dar si de jocul baietilor. Rezultatul s-a vazut imediat ! echipa gazda a egalat !. spre surprinderea tuturor, galeria continua in aceeasi nota cu scandarile ! (nici la ei cu o floare nu se face primavara)
   

          In minutul 95 se marcheaza golul 2 al echipei gazda, echipa gazda invinge marea rivala, dar se pare ca nici asta nu i-a putut multumi pe fanii echipei castigatoare. Sincer, pe buna dreptate. In ciuda celor doua goluri, echipa a jucat JALNIC ! chiar si asa, am avut parte de o seara de sambata destul de frumoasa, cu momente comice si momente in care nu am regretat c-am iesit din casa !    

Un comentariu: