Labels

iulie 08, 2011

Justin Bieber

“Il iubesc pe Justin Bieber, e idolul meu” :-& . De cate ori n-ati auzit asa ceva?Eu una …. Am vazut pe o multitudine de site-uri aceste cuvinte (dar nu sub aceasta forma :-J )Apropo , stiti ca are un film despre viatza lui?Cum frate sa-i faca film daca el nu are o cariera in spate.Inteleg daca faci un film despre un mare cantaret , dar biberon :O , nu merita:-J ( dupa parerea mea)
Ieri cautam informatii destre el ca sa pot scrie articolul. Si ghiciti ce gasesc


………Un grup de tineri din Spania/Italia (ati  inteles voi :)) ) au facut un sondaj pe tema top 50 cele mai dorite femei ( cu accent pe “femei” ), printre care autorii l-au pus si pe Justin Bieber =))=)).Puteti ghici pe ce loc e ?:))……..Locul 2 :))
Am ramas uimita cat e de dorita Justin =))=)).
Cam atat despre J.B.,n-am ce sa mai comentez :))

2 comentarii:

  1. astai un poponar cu un viitor distrus la fel ssi trecutul.daca era chel nul mai placea nimeni....are o voce de muiere nuj dc lumea il place....voi mancati un baton de salam la o luna si el mananca caviar si nuj ce...sa fi idiot sai faci rating..pe youtube ...in fine.toti sunt idioti cal admira pe mucea asta ...nu faceti decat sal faceti mai bogat.cei mai multi fani sunt fetele de 14ani care nu stiu ce vor de la viata...credeti cai pasa de voi?...ii pasa de bani si succes... in fine o sa coboare si el la un moment dat(scuzati pt gramatica).

    RăspundețiȘtergere
  2. Gura pacatosului,adevar graieste!

    RăspundețiȘtergere