Labels

octombrie 14, 2012

Toata lumea danseazaaaa......!!!


                                   Vai ce seara ,ce petrecere ,ce momente ...
Aseara sunt asteptat,la un local/club prin oras,pe la 22:00,la un majorat,nu oricare,al colegei mele prin care ii transmit si acum un calduros: La multi ani !!. Venind in oras mai devreme , ma instalez confortabil la un coleg pana incepe show-ul.Dupa vreo cateva telefoane , ne gasim la ora stabilita pregatiti mai mult sau mai putin sa petrecem cat putem.Stiti cum e la inceput , lumea timida ,dansul mai putin dar paharelele de Alexandrion 7* , Martini , Jack Daniel's si s.a. veneau cu randu' .Dupa ce s'a "incalzit" atat atmosfera cat si noi , iesim si noi sa ne prezentam talentele la dans.
In clubul respectiv aveau loc 3 aniversari , lume era ,seara incepea perfect.Sunt luat la dans , c'am ciudat , cand eu ar fi trebuit sa o fac, si trecut pe ring ,nu de 1 ,ci de 2 fete :D.Disco,electro isi faceau prezenta completand chiuiturile petrecaretilor.
La un moment dat , un barbat in jur de ,sincer nu stiu,dar avea 50 in el , se rupea in feluri in care multi tineri ar dori sa stie sa faca la fel.Curios era ca nu era doar tineret , persoanele mai in varsta aratau ce pot , si inca cum .Lumea se simtea bine , noaptea era frumoasa.La un moment dat vine acel "batran" ma trage deoparte , zicandu'mi sa ma retrag pentru a admira dansul celor 2 fete.Desigur , nu ma supara ideea , mai ales ca imi placea .Nu dureaza mult si batranelu incepe sa o bage cu Ha ! Ha ! Ha ! Tza! Tza! Tza!.........Va da'ti seama ca am ramas .....O_o.....si nu numai eu .Omu se distra si atat apreciam.Intr'un final ma lasa sa revin la fete , continuandu'mi dansul .
 Seara a fost magnifica ,cu lume de toate varstele , cu persoane si persoane care mai de care.Un singur lucru stiu: Romanul stie sa se distreze  !!!

3 comentarii: