Labels

septembrie 04, 2012

Atacam din nou Europa !



Si sezonul acesta avem echipe calificate in cele doua competitii de fotbal european, Uefa Europa League (UEL) si Uefa Champions League (UCL).
Ca de fiecare data in ultimii ani, CFR Cluj si Steaua Bucuresti ne reprezinta in cele doua cele mai importante competitii fotbalistice de pe continent, fiecare luptand intr-una din competitii, dupa cum urmeaza: CFR Cluj in UCL si Steaua In UEL.


Grupa din care face parte gruparea clujeana este una extrem de accesibila, o grupa cu Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray Instambul, avand in vedere ca se putea mult mai rau. Sefii clujenilor spera chiar la primavara CL, avand in vedere ca echipa lor a trecut de doua tururi preliminare, in fiecare din ele eliminand, pe rand, campioana Sloveniei, apoi pe cea a Elvetiei. Deci ... de ce nu?.


Steaua face parte, de asemenea, dintr-o grupa extrem de accesibila, alaturi de Stuttgart, Copenhaga FC si FC Molde, grupa in care formatia ros-albastra spera sa faca cat mai multe puncte si sa reuseasca performanta atinsa si anul trecut, si anume aceea de a trece de faza grupelor, ajungand in ceea ce se numeste “primavara” europeana. Echipa din capitala nu a trecut de niste adversari cu “nume” asa cum a facut CFR, datorita faptului ca a fost cap de serie, ceea ce inseamna ca la vremea lor au batut nume importante, deci avem si aici sanse si sperante mari de calificare.


Nu ne ramane asadar decat sa le uram mult succes ambelor echipe si sa ne revedem cu ambele formatii romanesti trecand cu succes de aceasta faza a competitiilor. HAI STEAUA ! HAI CFR ! HAI ROMANIA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu