Labels

septembrie 04, 2012

Se schimba iarasi gazonul de pe Arena Nationala !

Steaua şi Dinamo schimbă gazonul Naţional Arena. Covorul de iarbă, înlocuit a treia oară



Costurile înlocuirii gazonului de la Arena Naţională vor fi achitate de FRF, prin contribuţia cluburilor Steaua şi Dinamo Bucureşti, echipe care dispută meciurile de acasă pe acest stadion, precum şi din contribuţia SC Emagic Concerts SRL, după concertul din 31 august al Red Hot Chilli Peppers.



"Primăria Municipiului Bucureşti nu va contribui cu fonduri pentru schimbarea gazonului de pe Arena Naţională. Costurile înlocuirii gazonului vor fi achitate de FRF, prin aportul cluburilor de fotbal FC Steaua şi FC Dinamo Bucureşti, echipe care disputa meciurile de acasă pe acest stadion, precum şi din contribuţia S.C. Emagic Concerts SRL ca urmare a concertului formaţiei Red Hot Chilli Peppers, spectacol care a avut loc în data de 31 august pe Arena Naţională", informează municipalitatea într-un comunicat.


In perioada 11 septembrie - 18 decembrie pe Arena Naţională se vor desfăşura 17 evenimente fotbalistice, din patru în patru zile, iar o intervenţie majoră asupra gazonului nu mai poate fi făcută după data de 11 septembrie, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB). În acest context, ţinând cont de programul de jocuri, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucuresti (ALPAB) a decis să schimbe gazonul înaintea începerii evenimentelor sportive, împreună cu FRF şi cele două cluburi implicate în jocurile de toamnă (Dinamo şi Steaua).


"Schimbarea gazonului se va realiza în baza unui protocol încheiat între FC Steaua Bucureşti, FC Dinamo Bucureşti, ALPAB şi FRF. Mai mult, aceasta a fost şi recomandarea specialiştilor externi, acreditaţi UEFA, care au luat în calcul atât condiţiile climaterice din România, cât şi numărul de meciuri ce se vor disputa până la sfârşitul anului 2012", a precizat sursa citată.


Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că partida România - Andorra, programată, la 11 septembrie, se va desfăşura pe un nou covor de iarbă, întrucât gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat a treia oară de la inaugurarea stadionului, în 6 septembrie 2011.

10 comentarii:

  1. Si o sa-l mai schimbe de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cred si eu. am fost in stare sa contruim asa ceva, dar nu suntem in stare sa punem un om sa aiba grija de gazon. suntem de un penibil greu de imaginat ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma-ntreb, oare pe Allianz Arena sau pe Camp Nou de cate ori il schimba?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Las' că e bine...aşa nu apucă să se veştejească...Nu sunt în stare nici măcar să-l ude. Da' o nedumerire: dacă unu' mai bănos face un stadion mai mare, mai frumos şi mai bun, actualul mai poate fi National Arena (pare botezat de Iliescu...aşa aiurea sună!)?
    PS: ok pentru schimb!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna:) Te-am adaugat! Mersi pentru propunere!

    RăspundețiȘtergere
  6. te-am pus in lista mea de bloguri :d

    RăspundețiȘtergere