Labels

septembrie 25, 2012

"Manipularea ? "


Si cand te gandesti ce usor pot fi "manipulati " oamenii... 
Ieri......era o zi ca orice zi de scoala , jumate scoala - jumatate la calculator.Si na,dupa mai multe dezbateri intre plictiseala si evitarea monotoniei....hai sa dam o raita prin oras, cu un prieten , sa vedem ce se mai intampla. Sunt anuntat de o prietena ca la cateva sute de metrii(de locul de unde eram ) se desfasura un concert;si.. cum sa rezisti la asa ceva.Dupa ceva timp (era frumos afara,plimbarile erau cheia) suntem intampinati de ritmuri techno/electro.Normal nu puteam sa plecam asa repede ,si am decis sa ramanem pana la final.Din nefericire se anuntase ca mai sunt 2 melodii pana la anuntarea castigatorilor. Trece o melodie,trec 2,se ajunge la premianti.Nu prea am fost atent despre ce premiu se vorbea(la cate fete erau...O_o).
Dupa toate astea,un "personaj" carismatic sustine cu inversunare o propunere pentru cei aflati. Sub pretextul ca orasul poate deveni cel mai fericit oras din tara,lumea trebuia sa danseze.(haide haideee..manutele sus!!  si la dreapta si la stanga, si sus si jos si invarta'te si bate din palme,exact cum mai toata lumea facea cand avea 3-5 ani).In prima faza nimeni nu acorda atentie dar dupa inca 2 rugaminti,zona devena un ring pentru printese barbie.Toata lumea care mai de care ,in felul lui,incerca sa faca piruete si "uiii" sa bata din palme. Pentru multi se poate considera o caterinca sau cine stie,mie mi sa parut un act de stupizenie. Daca era o populara,sau ceva mai serios,da intelegeam,dar...daca puneam 5 fete de gradinita sa faca la fel, faceau si mult mai bine si erau si mai entuziaste. 

Oricum,asa suntem  toti?;pentru o bucata de paine,o caldare,un tricou sau cine stie ce , suntem dispusi sa facem orice?Voi ce ziceti ? Se merita ?

2 comentarii:

  1. E trist daca te vinzi pentru o galeata tricou sau ce iti mai da :) nu ajungem nicaieri cu astfel de persoane :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă tu nu ești manipulabil de ce te-ai dus la un concert de doi lei pentru simplul fapt că a fost gratis? Nu știu în ce categorie să te bag pe tine...

    RăspundețiȘtergere